Гучність зв'язку на iPhone не працює або дуже низька: апаратні рішення

28.02.2023 240 4.0 0
Гучність зв'язку на iPhone не працює або дуже низька: апаратні рішення
Не панікуйте, якщо ви не в змозі налаштувати гучність на вашому смартфоні. Звісно, завжди можна звернутись за допомогою в сертифікований сервісний центр apple Вінниця. Однак, в ряді випадків  ви можете виправити це самостійно. Ми рекомендуємо бути дуже обережними, намагаючись полагодити свій смартфон. Не розбирайте пристрій, якщо не знаєте, що робите. Але якщо вам пощастить, вам це все одно не знадобиться.
 

У вас низький рівень гучності?

Низький рівень гучності звучить як серйозна проблема, і це може бути. На щастя, за деяких обставин це неймовірно легко налаштувати правильно, особливо якщо у вас є старіший пристрій, скажімо, із кнопкою «Додому». Просто трохи натисніть на правий нижній кут телефону. Помістіть великий палець праворуч від кнопки «Домашня сторінка» (або там, де це було б, якщо ви маєте справу з новішою моделлю), а вказівний палець у такому самому положенні на задній панелі та обережно стисніть. Вам потрібно буде підтримувати це приблизно 20 секунд, а потім відпустити. Якщо роз’єм у вашому телефоні ослаблений, ця проста дія може змінити його положення.

Можливо, вам доведеться зняти чохол для телефону, якщо ви ним користуєтеся, хоча це залежатиме від його товщини. Вам обов’язково потрібно буде зняти чохол, якщо це стійка до осколків модель. Зауважте, що більш тонкий силіконовий чохол не повинен заважати.

Деякі користувачі кажуть, що цей метод спрацював для них, натиснувши (або просто постукавши по телефону) біля кнопок гучності, вони відзначили суттєве покращення. Якщо ви це зробите, будьте обережні, щоб не пошкодити екран.
Гучність зв'язку на iPhone не працює або дуже низька: апаратні рішення
Ваш телефон застряг у режимі навушників?

Це значною мірою впливає на старі iPhone з роз’ємами для навушників, але на новіші моделі все ще може впливати бруд у зарядному порту (особливо якщо ви використовуєте адаптер для використання дротових навушників). Якщо ваш айфон 11 про вважає, що навушники підключені, він відтворюватиме музику через неіснуюче з’єднання. Налаштуйте гучність за допомогою бічних кнопок; екран повідомить вам, якщо звук, очевидно, направляється через інший динамік.

Якщо ви використовуєте AirPods, рішення Bluetooth, наведене вище, має це виправити. В іншому випадку підсвітіть гніздо для навушників. Ви можете побачити деякі блокування у вигляді бруду. Але оскільки це сміття може бути крихітним, у вас можуть виникнути проблеми, навіть якщо ви нічого не бачите. Це також може бути проблемою, яка суттєво впливає на роботу динаміка iPhone.

Спробуйте вставити навушники або кабель для зарядки, а потім вийміть їх. Зробіть це кілька разів і знову перевірте гучність. Це може призвести до видалення бруду зсередини. Використовуйте м’яку тканину для лінз, щоб обережно очистити гніздо та динаміки. Ви також можете використовувати сухий ватний тампон, ватну кульку або зубну щітку, щоб злегка потерти край невеликої виїмки. Нічого не тисніть у заглиблення, оскільки ви можете заштовхнути бруд ще далі. На жаль, якщо ці хитрощі не допомогли — і у вас недостатньо досвіду, щоб розібрати свій пристрій — вам доведеться звернутися до Apple за професійною допомогою.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/foxsovet

Теги:сервісний центр, ремонт телефона, Гучність зв'язку на iPhone, низький рівень гучності

Комментарии
avatar
Читайте также: