Що необхідно знати про Бітрікс24: CRM?

12.12.2020 428 0.0 0
Що необхідно знати про Бітрікс24: CRM?
Останнім часом бізнесмени активно використовують різноманітні інструменти, за допомогою яких зазнає суттєвого спрощення ведення бізнесу. І серед загального числа виділяється CRM – система управління взаємовідносинами з клієнтами. Особливої популярності сьогодні набула програма Bitrix24.ua, про яку розкажемо далі.

Основні переваги використання Бітрікс24: CRM

Серед безлічі позитивних якостей, якими наділена дана система, можна виділити кілька ключових:
  1. Зручність. Вся інформація про замовників, а також контрагентів зберігається в одному місці. Тому ніяких проблем зі швидким отриманням доступу не буде.
  2. Прозорість. За допомогою спеціальних функціональних можливостей можна контролювати роботу відділу продажів. Це дає можливість встановлювати, які етапи виконані, хто відповідає за той чи інший процес.
  3. Облік. За допомогою відповідної функції можна постійно контролювати кількість замовлень. При необхідності можна точно встановити, з якої причини те чи інше замовлення не було виконане. Це дозволяє провести ефективний аналіз, а також зробити відповідні висновки.
  4. Можливість обліку прибутку, а також активності розвитку підприємства.

Система Бітрікс24: CRM - це спрощений процес роботи з клієнтами

Ще одна відмінна риса даної системи полягає в тому, що з її допомогою можна залучати більше клієнтів. За допомогою даної системи можна виконати наступні дії:
  • Всі дзвінки, які надходять від людей, а також заявки потенційних покупців фіксуються. Це дає можливість зафіксувати всі дані, а також виключити втрати від пропущених дзвінків.
  • За допомогою спеціального функціоналу можна контролювати всі етапи підготовки та оформлення договору. Програма доповнена інструкцією, що значно спрощує процес використання.
  • За допомогою програми можна відстежувати всі договори, які були оформлені раніше. Доступ до таких документів можуть отримати не тільки керівники, а й виконавці. При необхідності можна використовувати ефективну пошукову систему.
Що необхідно знати про Бітрікс24: CRM?
 

Система Бітрікс24: CRM - можливість автоматизації

Відповідальні керівники не можуть втрачати час. І для того щоб спростити ведення бізнесу, можна скористатися спеціально підготовленої мобільною версією Бітрікс24: CRM.

Використовуючи програму, можна підготувати і отримати відповідний звіт, перебуваючи в іншому місті або ж в іншій країні. Це важливо, оскільки в податкову слід своєчасно подавати певні документи.

Мобільний додаток дає можливість своєчасно отримувати відомості, як за новими (старими) угодами, так і за новими лідами. Крім цього, можна без проблем керувати певними товарами, виконувати і планувати завдання.

Завдяки тому, що за допомогою спеціальної системи можна в короткі терміни здійснювати збір всіх необхідних відомостей, ніяких проблем в процесі ведення бізнесу більше не буде. При необхідності можна готувати прогнози, коригувати що-небудь, інше. Все це позитивно впливає на ведення бізнесу, на одержуваний прибуток.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/foxsovet

Теги:Бітрікс24: CRM

Комментарии
avatar
Читайте также: