Рукавиці для гриля є частиною..." /> Рукавиці для гриля є частиною...">

Важливість рукавичок для гриля під час смаження

17.04.2023 230 0.0 0
Важливість рукавичок для гриля під час смаження

Рукавиці для гриля є частиною основного обладнання для гриля. Вони бувають різних форм і розмірів, але які рукавички вам дійсно потрібні та в чому їх відмінність? Купуючи рукавички для гриля, завжди пам’ятайте про призначення. Звичайно, найважливішим і найпоширенішим використанням є приготування їжі вручну за допомогою гарячого посуду, вугілля та відкритого вогню. Відповідно теплозахист явно на першому плані.

Обрати правильні рукавиці для гриля можна на сайті компанії “Гріллекс”

На що звернути увагу при виборі рукавичок

Перш за все при покупці варто поставити питання:

  • чи забезпечують рукавички достатній захист від тепла;
  • як довго вони можуть витримувати спеку;
  • передпліччя також захищені від іскор;
  • чи можна їх прати;
  • чи потрібен захист від порізів.

Під час роботи з їжею завжди бажано надягати рукавички, особливо якщо ви готуєте на грилі не лише для себе, а й для гостей. Немає рукавичок для гриля, які можна використовувати універсально. Кожен матеріал має переваги та недоліки й тому більш-менш підходить для різних сфер застосування.

Важливість рукавичок для гриля під час смаження

Переваги та недоліки матеріалів для рукавичок

Усі рукавички (окрім нітрилових) призначені для того, щоб ви торкалися чогось гарячого протягом кількох секунд. Вони лише обмежено призначені для перенесення гарячого посуду на великі відстані. Тоді навіть найкращі рукавички нагріваються, і тепло починає проникати. Завжди тримайте рукавички поруч із грилем, щоб вони завжди були під рукою. Ви самі повинні вирішити, чи потрібні вам усі п’ять видів – залежно від того, що і як ви смажите.

  1. Шкіряні рукавички для барбекю термостійкі та вогнестійкі, передпліччя також захищені, але вони не підлягають пранню.
  2. З араміду — термостійкі, високий комфорт при носінні, надійно прилягають, зазвичай можна прати, але не для роботи з відкритим вогнем та не забезпечують захисту від гарячих рідин. Підходять для газового барбекю, але для роботи з вугіллям непридатні через відкриту пористу структуру.
  3. Силіконові забезпечують захист від гарячих рідин, ви можете використовувати їх не лише для пересування каструль, сковорідок і грилів, але й навіть торкатися шматків м’яса. Їх можна прати, тому дуже гігієнічні, але менш зручні в носінні.
  4. Нітрилові можна прати та гігієнічні, тому ідеально підходять для приготування їжі на грилі, але без захисту від тепла та захисту від травм.
  5. Із замші чудово підходять для гриля на вугіллі, ви можете легко торкатися гарячих каструль, сковорідок, решіток тощо.

При покупці на сайті Grillex.com.ua варто звернути увагу на правильно підібраний розмір, адже тканинні випускаються різного розміру – для маленьких і великих рук.

 

Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/foxsovet

Теги:вибір рукавичок для гриля, гриль, обладнання для гриля, рукавички для гриля

Комментарии
avatar
Читайте также: