Skoda Fabia непереконливо пройшла «лосиний тест»

14.04.2022 235 0.0 0
Skoda Fabia непереконливо пройшла «лосиний тест»
Хетчбек Skoda Fabia модельного 2022 року випробували через «лосиний тест», проте автомобіль не показав переконливих результатів.

Skoda представила четверте покоління хетчбека Fabia минулого року, проте лише цьогоріч автомобіль почав надходити в салони й був протестований на так званий «лосиний тест».

Цей тест давно відомий тим, що іноді створює суттєві проблеми іміджу автомобіля, адже виробникам доводиться пояснювати, чому їхнє авто не може впоратися з таким доволі простим випробуванням.

Тестований автомобіль має уникнути зіткнення та двічі швидко змінити смугу руху. Але вдається це не всім машинам, а точніше не на будь-який швидкості.

Видання KM77.com, яке традиційно проводить такі випробування для нових моделей, протестувало чеський хетчбек і його результати не можуть бути нецікавими.

Для випробування була обрана стандартна версія «Фабії» з 1,0-літровим двигуном на 80 к.с. Машина випробувалась на шинах Continental ContiEcoContact 185/65 R15.

Перша спроба здійснена на швидкості 79 км/год, але «Шкода» не вписалась вже у другому секторі та збила конуси.

Після чого автори відео вирішили одразу скинути початкову швидкість до 75 км/год й автомобіль проїхав всі відрізки без збиття конусів, але все ж був нестабільним. Фактично це й була найкраща спроба.

Як не намагалися випробувачі, але зробити кращої спроби не вийшло. Водій старався провести автомобіль скрізь конуси на швидкостях 76 км/год та 77 км/год, але після кількох спроб найкращою виявилась спроба на 75 км/год.

В принципі, результати Skoda Fabia не такі вже й погані, адже наприклад новий Peugeot 308 пройшов цей тест на швидкості 72 км/год. Але показники «Фабії» виглядають лише трохи кращими за Skoda Octavia, яка пройшла «лосиний тест» на 74 км/год.
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/foxsovet

Комментарии
avatar
Читайте также: