Шопер зі своїм принтом: всі переваги рішення

27.09.2021 313 0.0 0
Шопер зі своїм принтом: всі переваги рішення
Сумка-шопер – зручний, модний і одночасно місткий аксесуар, який буде корисний для кожної сучасної людини. Він швидко завоював популярність завдяки широкому вибору дизайнерських рішень і приємному на дотик матеріалу. При бажанні можна замовити шопер зі своїм принтом в спеціалізованій компанії Notblack. Тоді можна буде його видавати клієнтам, роздати співробітникам, купити для особистих цілей. Це ефективний спосіб привернути увагу до бізнесу, продукції чи послуг.

Особливості аксесуару

Нотблек вдається досягти якісного результату завдяки використанню сучасного обладнання. Технологія цифрового друку надає можливість наносити малюнки на тканину в масштабах виробництва або при індивідуальному замовленні. Аксесуар з легкістю може стати відмінним подарунком до будь-якого свята. Для пошиття шопера використовується габардин, рогожа, фетр, Оксфорд та інша якісна тканина, яка має наступні переваги:
  • високий рівень надійності;
  • стійкість до стирання;
  • збереження форми протягом тривалого часу.
Шопер зі своїм принтом: всі переваги рішення

Клієнти можуть вибрати будь-який принт або патерн для друку на тканині для пошиття в залежності від власних уподобань. Кваліфіковані фахівці наносять принти методом сублімації. Спосіб передбачає друк на матеріалі безперервним графічним зображенням в рулонах шириною до 160 метрів. В результаті це відкриває широкі можливості для замовників.

Чому Notblack?

Щоб забезпечити високу якість продукції, рекомендується звертатися в перевірену компанію. Notblack протягом тривалого часу займається виробництвом шопперов й встиг завоювати популярність серед клієнтів. За бажанням клієнта замовлення виконується на його тканині. Якщо її немає, можна вибрати із запасів компанії. Усі доступні для вибору варіанти представлені у розділі «Друк на тканині».
Шопер зі своїм принтом: всі переваги рішення

Коли клієнт визначиться з тканиною й принтом, компанія:
  • зробить макет сумки;
  • надрукує його на матеріалі;
  • потім робиться викрійка й зшиваються усі деталі.
Потенційні клієнти можуть скористатися додатковими послугами студії-дизайну фірми й замовити нанесення логотипу або цікавого напису. При необхідності отримати консультацію, завжди можна звернутися за допомогою до професійних менеджерів. Це дозволяє отримати вичерпну інформацію з питань, щоб в подальшому виключити помилки і непорозуміння. Можна уточнити умови доставки й інші особливості співробітницства.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/foxsovet

Теги:Принт, шопер, продукція

Комментарии
avatar
Читайте также: