Що сталося, якщо пральна машина почала гучно стучати та стрибати

30.08.2022 333 0.0 0
Що сталося, якщо пральна машина почала гучно стучати та стрибати
Пральна машина – невід’ємний пристрій у домашніх справах. Ввімкнувши її навіть у перший раз, ви почуєте характерні звуки роботи, такі як: шум води, що набирається, вібрації під час віджиму білизни тощо. Це абсолютно нормально, адже безшумною на 100% вона бути не може. Але якщо машинку сильно трясе під час прання, стає дуже шумно та вона навіть «стрибає», потрібно якомога швидше з’ясувати причину цього явища й знайти джерело звуку. 

Причини постукування і тряски 

Перед тим, як купувати нові пральні машини у Чернівцях, варто розглянути основні причини, через які машинка начебто дуже гуркітно «танцює» по ванній кімнаті, а вони можуть бути наступні:
  1. Болти. На пральний агрегат кріплять болти, з метою захисту техніки під час транспортування. Доставивши машинку, болти викручуються, адже вони зменшують ефективність роботи й через них можуть виникати поломки. Людина могла забути дістати один з них, тому треба подивитися в інструкції скільки їх повинно бути та де вони кріпляться.
  2. Крива або слизька підлога. Апарат повинен стояти лише на рівній поверхні. Але навіть у такому разі може бути тряска під час віджимання білизни, а також легкий з’їзд техніки (на 2 см), а у випадку з нерівною поверхнею, машинка просто сповзає. Знизити шум та штовхання можна за допомогою спеціальних килимків та підніжок. Вони зроблені з гуми, яка не дає техніці зсуватися з місця.
  3. Переповнення барабану. Навіть новесенька техніка може сильно хитатися при наповненні занадто великою кількістю білизни, яка може скрутитись в один гігантський ком. Це називається дисбаланс. Щоб такого не траплялося, треба брати до уваги загальну вагу мокрих речей, яка не може бути більша ніж максимально допустиме завантаження барабана. Розумним рішенням буде прати ковдри, простирадла та інші постільні речі окремо від дрібної білизни, тому що нерідко вони закручуються у підковдрах, утворюючи великі та тяжкі клубки.
  4. Дрібні тверді предмети. Наприклад, блискавка кофти, ґудзики сорочки, шпильки та монетки. В кращому випадку вони можуть просто битися об люк дверці, тим самим створюючи шум. В гіршому – потрапити до самого механізму, з кожним днем потроху пошкоджуючи запчастини.
Якщо ви зіштовхнулися з вище описаними проблемами, варто відмовитись від експлуатації машинки поки не буде усунута перешкода, інакше це може призвести до ще більш грандіозної поломки.   
Що сталося, якщо пральна машина почала гучно стучати та стрибати

Поради у виборі пральної машини

Небагато покупців звертають увагу на рівень вібрації та шуму перед придбанням прального агрегату. Можливо це пов’язано з обмеженою кількістю варіантів бо машинка стане у приміщення з невеликою площею. Тому треба звернути увагу на магазин Allo у Чернівцях, де за дуже привабливою ціною є можливість придбати якісну пральну машину з наданням гарантії. Тут широкий асортимент техніки та кваліфіковані спеціалісти, які завжди дадуть гарну пораду в залежності від ваших потреб.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/foxsovet

Теги:купити пральну машину, пральна машина, вибір пральної машинки, поломка пральної машини

Комментарии
avatar
Читайте также: