Що подарувати братові на день захисника України?

23.08.2021 273 0.0 0
Що подарувати братові на день захисника України?
День захисника України - це свято, коли нам хочеться привітати всіх своїх найближчих і улюблених чоловіків і в цей день, звичайно ж, не варто забувати про брата. Тим більше, що ми зробили невелику добірку презентів, серед яких ви напевно знайдете щось, що точно може стати йому в пригоді і неодмінно сподобатися.


Шкарпетки в консервній банці


Це досить таки кумедний знак уваги, який при цьому є ще й досить таки практичним. Такі шкарпетки можуть бути з вельми кумедними принтами, або ж ви можете в честь свята вибрати щось патріотичне, наприклад вироби з зображенням герба України, малюнками з козаками або ж моделі в блакитно-жовтому забарвленні, наче український прапор.


Термокружка


Такий подарунок доречно дарувати абсолютно на будь-яку подію, так що ви цілком можете презентувати його братові на 14 жовтня. Зручність такого кухля в тому, що його можна всюди брати з собою, наприклад на роботу, в поїздку чи на природу, і ваш улюблений напій довгий час буде залишатися гарячим. А чи буде на кружці зображена якась весела картинка або ж іменний напис, вирішувати вже вам.
Що подарувати братові на день захисника України?


Алко ігри


Досить таки кумедний презент, але він скоріше за все сподобається вашому братові, особливо, якщо він любитель настільних ігор і гучних вечірок. Найпопулярніші і найвідоміші варіанти такого презенту - це алко шахи, шашки, покер, рулетка, "градус", фанти, "я ніколи не" і так далі.


Подарункові картки


У тому випадку, якщо у вашого брата вже все є, або ж ви так і не змогли придумати для нього цікавий подарунок, не варто брати якісь непотрібні сувеніри. Кращим рішенням буде придбання сертифіката на https://onecard.gift/podarki-na-14-oktyabrya, який ви вручите своєму родичу і він вже сам зможе відправитися на пошуки подарунка своєї мрії. Причому, зробити він це зможе тоді, коли йому буде зручно і саме в тому магазині, в якому захоче.


Подушка для подорожей


Це подарунок, який точно сподобається кожному мандрівникові, адже його зручно брати з собою в літак, в поїзд, в автобус і під час тривалих автомобільних поїздок. Крім того, ваш брат напевно із задоволенням буде використовувати таку подушку під час роботи або просто вдома, сидячи за комп'ютером.
Що подарувати братові на день захисника України?


Ігрові консолі


Навіть якщо ваш брат уже досить дорослий чоловік, він точно не відмовиться від подібного презенту! Адже скільки б йому не було років, він точно буде знаходити час для того, щоб пограти на цій самій приставці. Причому, ви можете вибрати як ретро варіанти, такі як Dendy або Sega, ну а можете придбати для нього одну з останніх моделей Playstation або xbox.


Фігурки з шоколаду


Якщо ваш брат той ще ласун, то він точно буде радий, якщо ви подаруєте йому на день захисника України що-небудь шоколадне. Найбільш очевидний варіант - це солодкі фігурки, наприклад у вигляді пістолета, гранати, танка, літака, медалей, інструментів, автомобіля тощо.


Брат - це один з найближчих і найдорожчих людей. Тому, вам варто подумати над тим, що саме йому подарувати на 14 жовтня і як привітати його яскраво і так, щоб запам'яталося надовго!

 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/foxsovet

Теги:вибір подарунку, подарунок братові, подарунки чоловікам, День захисника України

Комментарии
avatar
Читайте также: