Ремонт приватних будинків від NewStroy

28.11.2022 451 0.0 0
Ремонт приватних будинків від NewStroy
Незважаючи на те, що основний відсоток житла у Києві - це квартири, є й райони із приватними будинками. А в передмісті та розташованих поруч населених пунктах малоповерхове приватне житло переважає. І все більше людей віддають перевагу не квартирам у галасливому мегаполісі, а власному будинку у передмісті, тому що в них набагато комфортніше. 

Щоб у власному будинку жилося добре, потрібно зробити якісний ремонт. Зараз рідко хто вирішує це завдання самостійно, бо часу немає, відсутні відповідні навички та знання. Та навіщо витрачати свої сили на це, коли можна звернутися до фахівців. В Києві та області ремонт будинку можна довірити сміливо компанії NewStroy.

Про компанію        

NewStroy – будівельна компанія, яка вже понад 10 років успішно працює на ринку. З невеликої фірми їй вдалося вирости в одного з лідерів ринку у цьому сегменті. Одним із напрямків діяльності є ремонт приватних будинків. На сайті можна ознайомитися з детальною інформацією про саму компанію, вивчити перелік послуг та умови їх надання, актуальний прайс-лист.

Усі роботи виконуються офіційно із укладанням договору та гарантіями. Скористатися послугами можуть приватні особи і різні організації. На всі послуги поширюється гарантія якості. 
 
Ремонт приватних будинків від NewStroy

Особливості ремонту будинків

Це ремонт будинків від А до Я. Можна замовити як ремонт якогось окремого приміщення, так і ремонт під ключ, у тому числі дизайн. Або клієнт, якщо в нього вже є готовий дизайн-проект, може надати його, а спеціалісти компанії NewStroy виконають все по ТЗ. Цінник безпосередньо залежить від завдань, які перед компанією ставить клієнт, встановлених сроків, обсягів, складності роботи.

Можна попередньо зателефонувати і проконсультуватися, зробити приблизний розрахунок, щоб знати, скільки буде коштувати послуга. Точна сума буде відома після того, як фахівці виконають підсумковий розрахунок. Сума до сплати відображатиметься в договорі і не зміниться в жодному разі у більшу чи меншу сторону без погодження із замовником.
 
За допомогою фахівців компанії NewStroy можна виконати ремонт у щойно побудованому будинку, де є чорнове або чистове оздоблення. Також це може бути ремонт у будинку, що вже давно експлуатується. Сам ремонт може бути:
  • локальний;
  • косметичний;
  • капітальний.
Всі матеріали, які використовують майстри NewStroy, безпечні, екологічно чисті і поставляються від перевірених виробників. Роботи виконуються та здаються суворо в обговорені терміни.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/foxsovet

Теги:ремонт будинку, NewStroy

Комментарии
avatar
Читайте также: