Пропонуємо отримати кредит зручним способом

29.09.2020 333 0.0 0
Пропонуємо отримати кредит зручним способом
Де отримати кредит? Ознайомтеся з доступним варіантом 

Термінова потреба у фінансах змушує діяти оперативно. В надії взяти в борг заповітну суму коштів та на швидку руку залатати діри в бюджеті, люди звертаються до друзів, знайомих або у банківські та мікрофінансові організації. Тим не менш, велика частина населення все ж вибирає швидкий та простий спосіб отримати кредит онлайн — подає заявку до МФО.

Мікрофінансові компанії надають громадянам миттєву фінансову підтримку. За їх допомоги позичальники можуть отримати гроші в борг за будь-яких обставин: якщо виникли проблеми на роботі, затримали зарплату, потрібно оплатити курси, з'явилися непередбачені витрати — все що завгодно.

Скористатися цією пропозицією може абсолютно будь-яка людина у віці від 18 до 70 років. Для цього необхідно подати заявку на позику, після розгляду якої, фінанси неодмінно будуть переказані на картку. При цьому не важливо, з якою кредитною історією, рівнем заробітку та цільовим призначенням звертається клієнт, оскільки мікрокредити видаються всім. 
Пропонуємо отримати кредит зручним способом
Отримати кредит швидко допоможе vashagotivochka.ua 

Якщо вам потрібно терміново отримати кредит, то тоді подавайте заявку до компанії Ваша Готівочка. Цей кредитор пропонує оптимальне рішення, яке задовольнить будь-якого клієнта — миттєвий кредит онлайн на картку. Під час оформлення заявки, можна скористатися смартфоном, ПК або будь-яким іншим гаджетом. Так само клієнтам надається право індивідуально визначати умови кредитування.

Для заповнення заявки на позику, необхідно мати паспорт, банківську картку та ідентифікаційний код. Для оформлення позики, новим клієнтам знадобиться близько 15 хвилин вільного часу. Під час повторного звернення, запит буде схвалений автоматично протягом 5 хвилин. У разі першого оформлення, у заявці необхідно вказувати:
 
  • суму кредитних коштів (будь-яку від 200 до 7000 гривень);
  • комфортний період користування (від 1 до 16 днів);
  • реквізити картки банку;
  • паспортні дані та ІПН;
  • контактний номер мобільного та електронну адресу.

Клієнтам, які звертаються за кредитом вдруге чи більше разів, потрібно вказати в електронній формі лише умови кредитування. Потім система прийме запит та автоматично його підтвердить. 

У цій компанії лояльно ставляться до всіх клієнтів, йдуть назустріч їхнім бажанням та активно впроваджують вигідні пропозиції та акції. Наприклад, нових клієнтів, які бажають отримати кредит онлайн, очікує приємний сюрприз — 0% на перший позику. Користуватися грошима можна безкоштовно протягом 16 днів. Якщо після цього знадобиться продовжити термін користування, то така можливість неодмінно буде надана.

Щодо повторних клієнтів: їм кредити видаються під 2% в день. Відповідно, під час здійснення пролонгації, потрібно сплатити суму нарахованих відсотків за фактичні дні користування, тоді позика буде пролонгована. 
Пропонуємо отримати кредит зручним способом
Погасити кредит так само просто, як і отримати

Процедура погашення кредиту є такою саме комфортною та простою, як і оформлення. Як говорилося раніше, клієнти можуть переносити платіж та продовжувати користування грошима стільки разів, скільки їм це необхідно. Крім цього, надається право на дострокове закриття позики. 

Погасити заборгованість можна дистанційно через «Особистий кабінет» на сайті, доступ до якого надається користувачам після реєстрації. Окрім цього, клієнти можуть звернутися до будь-якого зручного відділення компанії «Ваша Готівочка» та за допомогою менеджера здійснити погашення. Представництва мережі компанії є фактично в кожному місті та населеному пункті України, і працюють з ранку до вечора. У такому разі клієнту потрібно пред'явити свої документи та назвати номер кредитного договору, щоб співробітник міг ідентифікувати особистість та закрити договір. 

Ще один з варіантів погашення — це термінал самообслуговування. Апарати знаходяться практично всюди та інструкція їх використання досить проста: необхідно вказати реквізити компанії, номер кредитного договору та внести гроші до купюроприймача. Оплата буде проведена миттєво. 

Якщо залишилися запитання, то ви можете задати їх прямо зараз. Способи зв'язку з представниками компанії: web-чат на сайті, Facebook  компанії або служба «гарячої лінії» 0 800 202 404. Звертайтесь, і ви неодмінно зможете отримати кредит швидко і просто!
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/foxsovet

Теги:кредит, Кредит на карту, онлайн кредит

Комментарии
avatar
Читайте также: