Асортимент послуг та речей, які пропонують суча..." /> Асортимент послуг та речей, які пропонують суча...">

Подарунок, який здивує близьку людину: тренди 2021 року

15.02.2021 347 0.0 0
Подарунок, який здивує близьку людину: тренди 2021 року

Асортимент послуг та речей, які пропонують сучасні магазини з подарунками, дозволяють відійти від стандартів піднесення кружки, фоторамки, м’яких іграшок і статуеток. Навіть, якщо ви вже від цього давно не даруєте, вирішили «покреативити» і обрали світшот з кумедним принтом, не факт, що вдасться таким презентом приголомшити.

Сьогодні актуально дарувати подарунки-враження. Здивуйте іменинника, матусю, дружину чи коханого незвичайними емоціями, які вони отримають вперше і запам’ятають на все життя. Побачення на даху, політ на літаку чи майстер-клас — ми підібрали декілька варіантів вражень. Обирайте залежно від уподобань адресата.

Незабутня романтика

Давно організовували романтичне побачення другій половинці? Тоді закрийте очі коханої темною пов’язкою і відведіть на дах 14-поверхового будинку. Там на вас чекатиме стіл з ігристим вином, фруктами, шоколадом, відкрите небо і розмови про щасливе майбутнє. А якщо вашій парі до вподоби більш активні розваги, подумайте про екскурсію з ночівлею в інше місто, вихідні у заміському кінному клубі чи на еко фермі з хаскі, сиро-винний тур Закарпаттям або ж моторошно цікаву екскурсію у Чорнобиль. Можливо, у вас вже з’явилась своя ідея?

Подарунок, який здивує близьку людину: тренди 2021 року

Для активного відпочинку

Обожнюєте рух і пізнавати нове? Почуваєтесь вільно серед гір? Матінка-природа буде рада здивувати вас краєвидами, де сонце розсіює світло над порізаними вершинами, а кольори змінюються від темно-синього до блідо жовтого, переступаючи через червоний і зелений. Організуйте 6-денний похід у Карпатські гори з ночівлею у наметі, прогулянку на конях, урок альпінізму на скеледромі чи сплав на байдарці по Дністрі.
 

Поціновувачам гастрономії

Варіанти подарунку коливаються від смачних дегустацій сиру та вина, бургерів чи інших улюблених страв отримувача до кулінарних майстер-класів з приготування шоколаду, десертів, морепродуктів і суші, стейків. А для любителів кави оберіть урок з професійним баристою, який розповість все про каву і секрети приготування ароматних бадьорливих напоїв.
 

Тому, хто любить спорт

До спортсмена також можна знайти підхід і здивувати його. Ваш хлопець рік займається в залі й хоче спробувати новеньке? Відправляйте його на заняття з боксу, де він опанує основи єдиноборства, відпрацює техніки й ефективні боксерські прийоми. Для дівчат оберіть танці, йогу, стретчинг, теніс тощо. Варіантів безліч!

Подарунок, який здивує близьку людину: тренди 2021 року

Екстремалам

Хто не любить висоти? Ті, хто її бояться! Ми знаємо надзвичайно гарний спосіб побороти свій страх — політ на літаку, вертольоті чи Zip-line. Для тих, хто захоплюється екстримом, презентуйте стрибок з парашутом. Зустріти світанок на висоті пташиного польоту, освідчитися у коханні, відсвяткувати День народження чи насолодитись заходом сонця в небі реально на повітряній кулі. Зробіть неймовірної краси фото пейзажу і селфі на висоті 300-500 м, а потім пілот підніме вас до 2 км над землею (за вашим бажанням, звісно). Прочитайте відгуки за посиланням https://www.bodo.ua/polety/na-vozdushnom-share/, щоб переконатись, що це не страшно.

Забудьте про банальні подарунки — подаруйте особливий день та незабутні емоції дорогій вам людині.
 

Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/foxsovet

Теги:подарунок, який здивує, подарунок коханій людині

Комментарии
avatar
Читайте также: