Переваги та недоліки блефаропластики

17.07.2023 367 0.0 0
Переваги та недоліки блефаропластики

З віком або через анатомічні особливості повіки обвисають. Для того щоб покращити зовнішній вигляд й позбутися проблеми, може бути проведена блефаропластика. Пластика верхніх і нижніх повік - блефаропластика Львів це можливість швидко стати привабливою та відновити нормальне функціонування очей.

Основні переваги блефаропластики

Рівень ефективності цієї пластичної операції досить високий. Це можливо, якщо всі процеси, пов'язані з підготовкою та операцією, проводить професійний пластичний хірург. Серед плюсів якісно виконаної блефаропластики повік можна виділити декілька:

  1. При грамотному проведенні блефаропластики можна позбутися деформації повік, вроджених аномалій. Пластика обличчя та шиї, фейсліфтинг та блефаропластика виконується у разі, якщо консервативні способи лікування не принесли очікуваного результату.
  2. Якщо буде виправлено вікові зміни, це позитивно вплине зовнішній вигляд. За допомогою косметологічних процедур досягти такого ефекту досягти дуже складно, а в деяких випадках – неможливо.
  3. Якщо дотримуватися всіх рекомендацій пластичних хірургів, то досягнутий результат може зберігатися протягом 10-15 років.
  4. У деяких випадках якісно проведена блефаропластика дозволяє покращити зір.
  5. Практично всі види блефаропластики можуть проводитись у комфортних умовах та під місцевою анестезією. Це важливо, оскільки загальний наркоз надмірно сильно навантажує організм.

Переваги та недоліки блефаропластики

Блефаропластика проводиться досить швидко. Найчастіше людина перебуває з ранку в клініку, а вже ввечері може вирушити додому. Потреби у стаціонарі немає. При цьому потрібно дотримуватись визначених правил, а також обмежень. Дізнатися про них можна у пластичного хірурга.

Переваги та недоліки блефаропластики

Про які мінуси треба пам'ятати

Перед тим, як звернутися до фахівців, які проводять пластику нижніх або верхніх повік, слід ознайомитися з деякими мінусами:

  • Протягом певного часу після операції людина матиме дискомфорт і хворобливі відчуття.
  • Людині потрібно пройти реабілітацію. У цей період потрібно дотримуватися певних правил і враховувати обмеження.
  • У деяких випадках можуть бути ускладнення.
  • Вартість блефаропластики досить висока.

Таке стрімке підвищення популярності блефаропластики обумовлено тим, що з допомогою даної пластичної операції можна позбутися вікових або вроджених проблем. Так як зараз є кілька видів операцій, у кожному випадку можна вибрати ідеальний.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/foxsovet

Теги:фейсліфтинг, пластика, блефаропластика

Комментарии
avatar
Читайте также: