Переваги покупки електромобіля із США

23.11.2022 272 0.0 0
Переваги покупки електромобіля із США
При виборі транспортного засобу багато сучасних автомобілістів вважають за краще купувати електромобілі. І тому є вагомі причини. По-перше, вони економічні, а по-друге, безшумні. На одній зарядці можна проїхати близько 500 км. Але це далеко не всі причини купити електрокар американського виробництва.

Що особливого в електромобілях?

Крім перелічених переваг, електрокар має тривалий термін експлуатації, понад 10 років. Особливою популярністю користуються транспортні вироби, які були виготовлені у США.

Переваги покупки в США:
  1. Низька ціна в порівнянні з автомобілями, які пропонують на ринках Європи та Японії. І це навіть враховуючи витрати на доставку, розмитнення та сертифікацію.
  2. Розмитнення електромобіля коштує дешевше, ніж машина з бензиновим двигуном або дизельним.
  3. Низька витрата моторного масла та висока максимальна швидкість.
  4. Відсутність дорогих з точки зору ремонту механізмів (коробка передач, карданна передача, диференціал кутової швидкості обертання коліс, що повертаються, і т.д.).
  5. Економічна витрата енергії та підвищена прохідність.
  6. Широкий вибір різних марок та моделей з усією необхідною комплектацією.
Зарядити електричне авто з сша можна навіть від домашньої мережі за допомогою спеціального перехідника. Що стосується обслуговування електрокара, то обходиться воно в рази менше за витрати на класичну машину за рахунок низьких тарифів на електрику у порівнянні з бензином.
Переваги покупки електромобіля із США

І найголовніше – при експлуатації електрокара знижується шкода для навколишнього середовища. Для мешканців мегаполісу всі ці риси дуже важливі. Параметри електромобіля дуже зручні, особливо у міських умовах. Тому купівля цього виду транспортного засобу зі США вважатиметься виправданою.

Як купити електрокар із США?

Вигідно купити електромобіль із США пропонує компанія Bexhill Trading Auto. Для цього клієнту потрібно лише залишити заявку про підбір на офіційному сайті цієї компанії, вказавши конкретну марку, модель, рік випуску, комплектацію, вартість пробігу та інші параметри. 

Найближчим часом фахівець підбере найкращий варіант лота і зв'яжеться з покупцем, щоб обговорити всі деталі майбутньої угоди. Якщо замовника влаштовує пропозиція, йому залишається підписати договір і внести оплату для участі в торгах. Щодо доставки авто, то вона оплачується окремо.

Компанія Bexhill Trading Auto - найнадійніший партнер, який допоможе швидко підібрати та доставити авто замовнику на вигідних для нього умовах.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/foxsovet

Теги:електрокари, електромобілі

Комментарии
avatar
Читайте также: