Кухня для молодої сім'ї – яка вона?

24.01.2023 255 0.0 0
Кухня для молодої сім'ї – яка вона?
Хоч би як романтично звучало «молода сім'я», перший рік сімейного життя дуже складний, люди звикають не лише до нового статусу, а й до спільного співіснування. Тому важливо, щоб нічого молодятам не заважало, особливо кухня, адже на ній за статистикою найбільше проводять час, приймають гостей. Дізнаємося, як підібрати стиль, меблевий гарнітур, обідні стільці зі столом, декор, щоб приміщення відповідало очікуванням.
 

Дизайн

Продумуючи його насамперед потрібно відштовхуватися від захоплень і вподобань молодят. Варто відійти від стандартних напрямків – сканді, мінімалізму, провансу, вінтажу та класики. Спробуйте хай-тек, морський стиль, східний, використовуйте натхнення подорожей.
 

Меблювання

Тут віддається перевага цікавому оформленню, нестандартним фасадам, асиметричним деталям. Зазвичай кухонний гарнітур для молодої сім'ї береться недорогий, так, щоб вона була «по гаманцю» людям, які ще не накопичили бюджет. Крім того, щоб за бажання її з легкістю й без мук сумління можна було поміняти, змінити. Стіл краще такий, котрий трансформується чи розкладається, адже у молодої сім'ї часто бувають гості. Обідні стільці – ергономічні, зручні для тривалого сидіння, у стиль загального інтер'єру або зони їдальні. Шафи – максимально функціональні, із висувними шухлядами, консолями різними кріпленнями.
 

Планування

У сучасному світі час – надто дороге задоволення, тому молодим людям не хочеться витрачати години на приготування вечері, особливо після важкого робочого дня. Продумайте розташування робочих поверхонь, холодильника, плити та мийки, так, щоб усе потрібне було під рукою.
Кухня для молодої сім'ї – яка вона?

Декоративні елементи

Складно уявити молодіжну кухню без декору. Це може бути магнітна дошка на холодильник, кухонний фартух зі скляним покриттям, на якому зображений позитивний малюнок або пейзаж. Невеликі предмети, такі як незвичайна обертова перечниця, тримач пляшок, скарбничка для винних корків, також внесуть свій шарм. 
 

Техніка

Звичайно, її наявність залежить від можливостей. Варто врахувати, що навіть якщо у вас немає фінансових проблем, купувати все підряд, призначене для приготування їжі та обробки продуктів, не варто. Особливо, якщо це стосується тих пар, які не люблять годинами створювати страву «високої» кухні. Стандартним набором техніки вважається: плита, духовка, холодильник, витяжка, мікрохвильовка, посудомийна машина. Кавоварка, соковижималка, блендер, хлібопічка, мультиварка, гриль та інше – перед їх купівлею варто порадитися.
 

Висновки

Створення кухні для молодої сім'ї – складний і часом клопіткий процес, але з правильним підходом досить здійсненний. Для того, щоб молодятам усе сподобалося, продумайте концепцію, дизайн, меблі, їхнє розміщення. Головне, роблячи вибір на користь того чи іншого предмета, керуватися не власними уподобаннями, а тим, щоб сподобалося сімейній парі.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/foxsovet

Теги:кухня для молодої сім'ї, кухня, облаштування кухні

Комментарии
avatar
Читайте также: