Кольорові шкарпетки у різних образах: що потрібно знати

08.10.2023 257 0.0 0
Кольорові шкарпетки у різних образах: що потрібно знати

Одна з останніх модних тенденцій – поєднання високих шкарпеток з оголеною щиколоткою, що поширилася серед багатьох знаменитостей і молоді. Однак, перш ніж на перевіреному сайті Intelligent Organism купити шкарпетки, слід ознайомитися з основними особливостями поєднання цього дизайнерського рішення, щоб образ мав цілісний і гармонійний вигляд.

Як поєднувати кольорові шкарпетки з будь-яким одягом

На сьогодні високі шкарпетки представлені в різних виконаннях. Це можуть бути моделі в яскравих кольорах, моделі з принтами, або навіть шкарпетки однієї пари, але з різним оформленням, що також користуються попитом серед тінейджерів. Високі шкарпетки відмінно підійдуть під різний одяг:

  1. Штани.
  2. Джинси.
  3. Спідниці.
  4. Сукні.
  5. Шорти.

Що стосується вибору штанів, то під високі кольорові шкарпетки слід підбирати не надто вузькі моделі. В іншому разі манжет шкарпетки буде занадто сильно виділятися. Чудовим рішенням для такого образу можуть стати укорочені моделі штанів, або з підворотами. Також непогано подібні шкарпетки виглядають у комплексі з повсякденними спідницями або короткими сукнями. Гармонійно виглядають вони й зі спортивним одягом, а ось у класичному образі вже навряд чи стануть доречними.

Якщо йдеться про вибір високих шкарпеток під класичний образ у строгих кольорах, тоді слід віддати перевагу однотонним моделям пастельних тонів. Такі моделі також цілком гарно виглядатимуть з лаконічними укороченими штанами в офіційному образі. Яскраві варіанти використовувати не варто, оскільки вони привертатимуть занадто багато уваги, відволікаючи її від інших елементів образу.

Як поєднувати високі шкарпетки із взуттям

Невід'ємною частиною будь-якого образу є також і взуття, особливості якого також слід враховувати під час вибору шкарпеток. Непоганою ідеєю стане вибір кольорових шкарпеток у тон кросівок, що чудово підійде для повсякденного образу на вихід. Також під час поєднання цих елементів гардероба слід уникати "конфлікту брендів". Наприклад, шкарпетки бренду Nike матимуть вельми недоречний вигляд із кросівками від Adidas. Для фірмового взуття варто купити або шкарпетки цього ж виробника, або віддати перевагу моделям без логотипів.

Кольорові шкарпетки у різних образах: що потрібно знати

Крім взуття, високі кольорові шкарпетки можна поєднувати й з іншими аксесуарами:

  1. Сумками.
  2. Рюкзаками.
  3. Сонцезахисними окулярами.
  4. Наручними годинниками.
  5. Головними уборами.

Досить популярним предметом спортивного одягу сьогодні є трикотажні штани з лампасами. Для цього предмета гардероба цілком підійдуть високі шкарпетки того самого кольору, що й лампаси. Подібний прийом можна використовувати та при створенні суворіших образів, якщо йдеться про вибір шкарпеток під штани в смужку або в клітинку.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/foxsovet

Теги:одяг, Аксесуари, кольорові шкарпетки

Комментарии
avatar
Читайте также: