Як знайти стоматолога у Києві?

15.07.2022 348 0.0 0
Як знайти стоматолога у Києві?

Якщо зубний біль з’явився у людини раптово, вона вже не відкладає похід до стоматолога і йде до першого лікаря, який готовий його прийняти і зменшити його страждання. І його зараз не цікавить, наскільки лікар компетентний і кваліфікований, як добре і грамотно виконує свою роботу. Якщо потрібна така послуга, як стоматологія Позняки та інші райони Києва пропонують відвідати державні або приватні платні клініки. Бажано, звичайно відвідати хороший приватний стоматологічний центр, бо якість послуг там набагато вища, ніж у державних. Але сам факт того, що клініка приватна, ще не говорить про те, що скрізь надають якісні послуги за адекватними цінами. Потрібно ретельно шукати та вибирати стоматолога для того, щоб ходити до нього потім на регулярній основі. Адже навіть якщо зубами жодних проблем немає, потрібно двічі на рік відвідувати спеціаліста з профілактичною метою.

Як вибрати гарного стоматолога?

Робити це краще не в той момент, коли захворів зуб і потрібно терміново йти до лікаря, а заздалегідь, щоб обрати лікаря та відвідати його просто з метою профілактики. При виборі стоматолога слід звернути увагу на такі параметри:

  • Місце прийому. Це може бути як державна, так і приватна клініка. Багато грамотних фахівців приймають і в державних клініках, у тому числі, пропонуючи платні послуги. Тому не важливо, де саме ведеться прийом. Головне щоб репутація лікаря та відгуки були хорошими.
  • Наявність черги. У хорошого фахівця завжди є черга і одразу в день звернення рідко можуть записати. Потрібно почекати щонайменше 1-2 дні або навіть більше.
  • Обстановка в клініці та кабінеті. Клініка має бути і зовні, і зсередини красива, акуратна. Обладнання має бути сучасним, а не переданим у спадок з радянських часів.
  • Відгуки та рейтинги. Будь-який лікар повинен мати відгуки, навіть якщо він сам не був ініціатором їх написання. Є абсолютно незалежні портали з рейтингами, оцінками, відгуками, в тому ж, і про лікарів. Можна знайти інформацію там, на сайті самої клініки, у соціальній мережі, якщо лікар має офіційну робочу сторінку.
  • Сарафанне радіо. Також можна запитувати у друзів, колег, родичів, знайомих, щоб вони порадили гарного фахівця.
Як знайти стоматолога у Києві?

Скільки мають коштувати послуги хорошого стоматолога?

Потрібно дивитися на середні ціни. Вартість не повинна бути нижчою за середні ціни. Вона може бути трохи вищою або дуже високою, якщо клієнт може дозволити собі таке дороге лікування.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/foxsovet

Теги:стоматолог, зуби

Комментарии
avatar
Читайте также: