Як вибрати тротуарну плитку

30.10.2021 548 0.0 0
Як вибрати тротуарну плитку
Тротуарна плитка - ідеальний матеріал, за допомогою якого можливо ефективно облаштувати доріжки, тротуари і навіть площі. Сьогодні матеріалів для цього виду обробки існує безліч. Класичні тротуарні варіанти допомагають ефективно виконати роботу, щоб створити унікальну поверхню. Але перед тим як приступати до роботи, важливо грамотно підійти до питання вибору тієї самої тротуарної плитки, адже виробники сьогодні можуть виготовляти виріб із різних матеріалів.   

Як виробляється тротуарна плитка

Якісна старе місто тротуарна плитка виготовляється з використанням спеціальних технологій. Зокрема, застосовується метод вібропресування. У процесі бетон пресується за допомогою спеціальної вібраційної сили та під певним зусиллям. Як тільки виріб набуде певних характеристик, а також форми, продукція надходить у спеціальну камеру, де з певним показником температури та вологості сушиться. При вібрації з матеріалу усуваються надлишки вологи та повітря. Тиск забезпечує необхідне ущільнення та стиск. Температура забезпечує необхідну міцність та щільність, що необхідно для грамотного укладання.
Як вибрати тротуарну плитку

Як підібрати плитку для тротуару

Для того, щоб визначити, яка саме плитка підійде, потрібно звернути увагу на деякі показники та характеристики:
  1. Форма плитки. Як правило, вона може бути різною, але чим простіше, тим швидше і легше буде проводитися монтаж. Але якщо форма має цікавіше контури, то гармонійніше буде виглядати кінцевий результат.
  2. Розміри. Велика плитка ідеально підійде для ділянок, що характеризуються прямолінійністю. Найменший варіант ідеальний для невеликих доріжок.
  3. Товщина плитки впливає витримку навантаження. У цьому випадку вона довговічніша і надійніша.
  4. Показник водопоглинання не повинен перевищувати 6%.
Обов'язково варто враховувати характеристики матеріалу до прийняття остаточного рішення.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/foxsovet

Теги:тротуарна плитка, старе місто

Комментарии
avatar
Читайте также: