Honda Jazz Hybrid Executive

06.10.2021 353 0.0 0
Honda Jazz Hybrid Executive

Ринок вперше почув про Jaz в 1981 році, коли був запущений міський хетчбек на базі Honda City. Через п'ять років виробництво було припинено, і наступний Jazz довелося чекати до 2001 року, коли модель була відновлена, і на ринок вийшло її друге покоління. Джаз, який Honda продає сьогодні, був представлений в 2019 році. Автомобіль до нас надходить прямо з японського заводу. На європейському ринку автомобіль пропонується тільки з одним типом приводу - гібридної комбінацією бензинового двигуна 1,5 і електродвигуна. Сумарна потужність комплекту - 109 к.с. І як раз така машина в топової версії Executive стояла у мене на стоянці.

Кузов / інтер'єр

Хоча всюдисущі позашляховики все частіше витісняють з ринку міні-фургони та мікроавтобуси, концепція Jazz залишається незмінною. І дуже добре! Може бути, краса машини не всім сподобається, але в урбаністичному стилі Хонди, безумовно, є деякі цікаві елементи. До них відносяться, наприклад, приплюснутий ніс без решітки радіатора і колеса з цікавими 16-дюймовими ковпаками обода.

Ще більше чудасій можна знайти в інтер'єрі. Натяк на спадщину бренду - двухспіцевие рульове колесо, яке ідеально лягає в руку. Крім того, комбінація приладів представлена ​​невеликим, але чітким прямокутним дисплеєм. Хвала за те, що залишили фізичну панель управління кондиціонером і за підсвічування всіх кнопок на двері водія. На жаль, в автомобілях з японської родоводу він до сих пір не є стандартом. В цілому кнопки в Jaz натискати дуже приємно. Вони видають характерний звук, характерний для деяких преміальних брендів.

Honda Jazz гибрид пропонує підігрів рульового колеса і сидінь, що складаються дзеркала з електроприводом і повний набір систем безпеки. Серед них система утримання смуги руху, адаптивний круїз-контроль, система контролю сліпих зон в дзеркалах, розпізнавання дорожніх знаків. Матеріали обробки не дуже м'які, але зібрані дуже акуратно. Видимість зсередини дуже хороша - величезне лобове скло і подвійні передні стійки з додатковими дрібними лінзами усувають сліпі зони. Якість зображення камери заднього виду досить гарне.

Honda Jazz Hybrid Executive

Привід / керівництво

1,5-літровий бензиновий двигун без наддуву потужністю 97 л.с. у Jaz працює в парі з електромотором потужністю 109 к.с. У Honda дещо інше уявлення про те, як працює гібридна система, ніж, наприклад, у Toyota. Тут електродвигун грає головну роль, а «бензин» для нього є генератором електрики і підсилювачем для швидкого розгону. Електронний варіатор відповідає за передачу приводу на передні колеса. В каталозі прискорення від 0 до 100 км / год складає 9,5 с, а спідометр зупиняється на 175 км / ч.

Місто - природне середовище проживання Джаз, і автомобіль відчувається як риба в воді. Немає затримки в реакції на педаль акселератора, а саме прискорення дуже плавне. Джаз бадьоро виходить з-під світла і дуже пластичний. Однак робота коробки передач вражає найбільше. Завдяки змодельованим передавальним числам Jazz їздить як звичайний автомат.

При динамічній їзді по місту не вдавалося витратити понад 6,5 л / 100 км. Відпускання педалі газу знизить цей результат навіть на 2. За містом Джаз буде спалювати близько 5 л / 100 км, а на трасі трохи більше 7 л / 100 км.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/foxsovet

Теги:Hybrid Executive, jazz, авто, Honda

Комментарии
avatar
Читайте также: