Гарне, шовковисте та здорове: 5 правил догляду за волоссям взимку

15.11.2022 294 0.0 1
Гарне, шовковисте та здорове: 5 правил догляду за волоссям взимку

Догляд за волоссям узимку має бути особливим та індивідуальним, оскільки мороз негативно впливає на його структуру та вигляд. Розповідаємо, як зберегти ваше волосся здором та сяючим у холодну пору року.Посічені кінчики

Взимку кінчики волосся зазвичай виглядають з-під шапки, тому мороз атакує їх, звідси виходить розшаровування. Тут уже нічого не вдієш, окрім як підстригти волосся. Класичний боб середньої довжини– найтрендовіший варіант цього сезону.

Пухнастість волосся

Шапки, капюшони та пересушене повітря в приміщеннях призводять до того, що волосся електризується і пушиться. Справитися з цією проблемою допоможуть масла. Перед миттям волосся зробіть олійне укутування. Використовуй рицинова олія – вона глибша за інших проникає у волосся. А після миття використовуй незмивне масло-догляд або бальзам.

Примхливі завитки

Зимою у хвилястого волосся псується структура і замість пружних завитків та локонів з'являється на щось незрозуміле. Мороз зневоднює волосся, тому жінкам з таким типом волосся потрібне додаткове зволоження. Протягом дня (за годину до виходу на вулицю) збризкуй пасма термальною водою, а також використовуй маски з медом та прополісом.

Швидко забруднюється

Мінімізуйте на якийсь час використання укладальних засобів. Раз на два тижні застосовуйтескраб для шкіри голови для максимально глибокого очищення. Після кожного миття голови промивайте волосся відваром кропиви, лопуха, кори дуба, ромашки або лушпиння цибулі. Після цього вже не використовуйте воду, а волосся сушіть звичайним способом. Продовжити чистоту волосся допоможуть також маски з коньяком або спиртовим екстрактом прополісу.

Втрата обсягу

Можна надати прикореневий об'єм за допомогою укладання. Суші волосся біля коріння насадкою з дифузором, нахиливши голову вниз. Не використовуйте важкі укладальні засоби (креми, воски, гелі). Віддай перевагу лаку або легкій пінці.

Також можна замаскувати нестачу обсягу. Гладкі укладання з глибоким бічним проділом виглядають дуже ефектно.

Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/foxsovet

Комментарии
avatar
Так, погоджуюсь, взимку потрібно особливо ретельно підбирати доглядові засоби для волосся, бо морози дуже виснажують пасма…. Моя перукарка порадила шампунь Lebel https://japan-shampoo.com.ua/brand/lebel-kupit Користуюсь ним вже з перших холодів і результат просто супер! Волосся має гарній стан, здорове і доглянуте, навіть кінчики не січуться більше, просто магія якась))) Якщо хтось буде шукати, то замовити можна на Japan Shampoo, там великий вибір засобів для волосся, точно кожен знайде щось для себе!
avatar
Читайте также: