Дій як найкращі: підбірка книг для бізнесменів та підприємців

05.11.2022 319 0.0 0
Дій як найкращі: підбірка книг для бізнесменів та підприємців
Розпочати свою справу не так важко, як здається не перший погляд. Звичайно, потрібен бізнес-план та стартовий капітал. І ще – поради від авторитетних спеціалістів, яким можна довіряти. Отримати максимум корисної інформації та додаткову мотивацію можна з книг по бізнесу, написаних успішними підприємцями та коучами з особистісного розвитку.

Наскільки корисною може бути бізнес-література

Для успішного розвитку підприємства важливо орієнтуватись в основних моментах виробництва та збуту продукції, реклами, маркетингу тощо. З книг про бізнес можна дізнатися:
  • як розпочати свою справу;
  • основні моменти виробництва ( знання технологічних процесів, вміння працювати з обладнанням; знання продукції компанії);
  • як організувати рекламну кампанію;
  • про інтернет-маркетинг;
  • які риси характеру варто розвивати успішному керівнику.
Крім цього, варто прочитати біографічну літературу про видатних підприємців, які заробили мільйонні статки, починаючи практично з нуля. Такі твори надихають, мотивують, вчать не сумніватися в собі, а вперто йти до своєї мети. Дуже часто саме впевненість у своєму виборі є запорукою успіху. Купити такі посібники можна в інтернет-магазині «Дім Книги».

Види бізнес-книг

Певної класифікації літератури про підприємництво немає, та все ж можна виділити кілька типів:
  1. Посібники в певних сферах,  важливих у побудові власної справи: тактики ведення переговорів, тайм-менеджменту, основам продаж тощо.
  2. Література загального плану, яка вчить будувати стосунки з оточуючими, основ успішного співробітництва, позитивного мислення. 
  3. Біографічні твори, що розповідають про відомих бізнесменів та бізнесвумен, показують, що кожен успіх – це суміш невдач, випробувань та вміння не здаватися, долати перешкоди. 
Читати книжки про бізнес варто. Вони дають багато потрібної інформації, яка обов’язково принесе дивіденди. Тільки застосовувати набуті знання слід не буквально, а з врахуванням власних реалій, з розумінням, що кожен шлях до успіху індивідуальний і неповторний. 
Дій як найкращі: підбірка книг для бізнесменів та підприємців
Де шукати якісну літературу по підприємництву

Щоб набути потрібного досвіду у даній сфері, можна піти на різні тренінги і курси, однак ніхто не гарантує їхньої якості, часто недобросовісні тренери просто дають якусь загальну інформацію, не пристосовану до ваших умов. Черпаючи знання з посібників, обраних особисто, ви отримуєте необхідні знання.

Шукати книги про бізнес українською можна на книжкових форумах, де користувачі діляться враженнями про прочитане та авторитетних книжкових магазинах, які пропонують тільки якісні посібники від відомих авторів.

Топ-колекція від «Дому Книги»

Пропонуємо бізнес книги українською мовою від інтернет-магазину «Дім Книги» (https://dk-books.com/catalog/3583/)  - колекцію кращих видань у цій сфері:
  1. «50 звичок успішних людей в інфографіці». Автор Гелей С. Д. , доктор історичних наук, професор Львіського університету зробив ґрунтовне дослідження звичок успішних людей, які дозволяють добиватися поставленої мети та рухатися вперед. Усвідомлено підходячи до своїх рутинних дій, ми можемо скерувати життя в потрібно напрямку. Текст легко сприймається завдяки 50 інфографікам, доповненими тезами світових бестселерів з саморозвитку.
  2.  «Велика четвірка. Прихована ДНК Amazon,Apple,Facebok i Google(м)» Гелловей Скотта – це детальний аналіз діяльності чотирьох наймогутніших світових компаній, які зуміли вибудувати стратегію розвитку на довгі роки.
  3. «REWORK. Ця книжка змінить ваш погляд на бізнес, автор Фрайд Дж. Це посібник з правильної організації власного часу для того, щоб змінити своє життя. Щоб стати успішним, треба щось робити, а не просто мріяти і фантазувати. Спрямуйте свою енергію в потрібне русло, дайте людям корисний і потрібний продукт – ось головні поради коуча-психолога.
Читайте літературу про найкращих підприємців від найкращих авторів та здійснюйте свої мрії!
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/foxsovet

Теги:виібр книг, купити книгу, книги про бізнес

Комментарии
avatar
Читайте также: