Continental UltraContact - найкращі шини для активного літа

17.07.2023 365 5.0 0
Continental UltraContact - найкращі шини для активного літа
Працюючи над новою моделлю майстри німецького бренду врахували всі ключові сучасні тенденції. Гума Continental UltraContact чудово підходить для оснащення різних типів транспорту, включаючи автомобілі з електричними двигунами. Більше того, за рахунок своєї міцності та витривалості модель рекомендована власникам автопарків. Підвищений ресурс дозволяє покришкам легко витримувати високі навантаження, здійснювати тривалі подорожі, переміщатися по нерівній дорожній поверхні.

Continental UltraContact - найкращі шини для активного літа
Описуючи новинку, виробник наголосив на наступних параметрах:

  • бездоганне зчеплення із сухою та мокрою дорогою;
  • стійкість до аквапланування, надійний захист від пробуксування;
  • керованість, точний та швидкий відгук на команди керма;
  • зносостійкість;
  • захист від нерівномірного зносу;
  • акустичний та механічний комфорт;
  • низький опір коченню (паливна економічність).
Представлені 2022 року шини вже встигли показати себе у справі. Експерти та автомобілісти особливо хвалять показники безпеки моделі – чудове гальмування на гарячому асфальті та в дощову погоду.

Певною мірою зазначені переваги пояснюються унікальним протекторним малюнком покришок. Однак не менш важливу роль відіграв склад полімерної суміші. Розробники задіяли цілу низку своїх фірмових технологій, висококласну сировину та екологічні матеріали. Не дивно, що шини швидко стали бестселером у багатьох країнах.
 

Як влаштовані та що можуть колеса Continental UltraContact

Однією з технологій стала «bevel-sipe» - спеціальна форма дренажних каналів, яка гарантує максимально швидке збирання та відтік дощової води з плями контакту. Евакуація води з-під колеса є основною умовою якісного зчеплення. Саме тому дренажна система покришок має досить складну будову. Її основу складають чотири поздовжні канали, які оперізують протектор вздовж. Саме в них збирається вода, а потім швидко вилучається за межі робочої області.
Continental UltraContact - найкращі шини для активного літа
Крім того, активну роль відіграють поперечні канавки та короткі прорізи різної форми. Розташовані під нахилом, вони також мають скошені бічні стіни. Така конструкція забезпечує автомобілю стійкість та керованість, незалежно від того, в якому напрямку він рухається.

У медіальній зоні протектора Continental UltraContact знаходяться поздовжні ребра жорсткості. Вони відповідають за динамічність та курсову стійкість шини. Плечові зони містять безліч міцних, дуже щільних блоків з обтічними верхніми гранями. Інженери ретельно продумали форму цих елементів, тому що від цього залежить маневреність і поперечна стійкість транспортного засобу.

Щоб літні шини Continental UltraContact служили якнайдовше, виробник оптимізував малюнок і звів до мінімуму ризик асиметричного зносу.

Полімерна суміш YellowChili лише посилила тягово-зчіпні можливості покришок. Вона допомагає встановлювати щільний контакт із нерівною дорогою, скорочує гальмівну дистанцію та спрощує процес керування автомобілем.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/foxsovet

Теги:шини для активного літа, вибір шин, колеса Continental UltraContact, Шини

Комментарии
avatar
Читайте также: