Чому варто звернути увагу на RAV4 Гібрид

23.02.2023 309 4.0 0
Чому варто звернути увагу на RAV4 Гібрид

Автомобільні виробники з Японії випускають високоякісну та надійну техніку. І з останніх розробок можна виділити Toyota RAV4 Гібрид. Якщо купити RAV4 Гібрид у офіційного дилера Toyota Центр Київ «Автосаміт», то можна отримати в розпорядження комфортне, потужне та економічно вигідне авто. Побачити більше особливостей можна на https://toyota.com.ua/rav4-hybrid, там також є ціна за різні комплектації. 

Якими технічними параметрами виділяється автомобіль RAV4 Гібрид?

Автомобіль RAV4 Гібрид входить до серії SUV. Відмінна риса цієї серії – унікальний спортивний дизайн, наявність агресивних ноток. Завдяки тому, що до складу входить гібридна установка, автомобіль може бути використаний у межах міста. І навіть якщо експлуатувати машину за межами міста, потужність і продуктивність знижуватися не буде. Вартість автомобіля Toyota RAV4 залежить від того, яка саме комплектація обрана. Перед тим, як прийняти рішення про необхідність придбання необхідної комплектації, слід ознайомитись із ключовими характеристиками.

  • Двигун. До складу може входити гібридний силовий агрегат (2,5 літра), електричний привід (88 к.с.) або дизельна установка (178 к.с.).
  • Швидкість. Максимально можлива швидкість – близько 220 км/год.
  • Витрати палива. У міському режимі на 100 км потрібно близько 4,8 літра, для путівців витрати скорочуються до 4,7 літра.

Щоб визначити, скільки обійдеться придбання автомобіля RAV4, варто звернути увагу на комплектацію. Розробники представники 5 варіантів, кожен із яких має свої особливості. Наприклад, любителі комфорту можуть обрати комплектацію Преміум.

Де в Україні придбати Тойоту RAV4?

Сьогодні можна придбати надійний автомобіль в Україні. Для цього варто звернутися до офіційного дилера японської автомобільної корпорації Toyota Центр Київ. Співробітники компанії допоможуть обрати саме ту комплектацію, яка ідеально підійде для фінансових можливостей людини.

Чому варто звернути увагу на RAV4 Гібрид

Серед додаткових переваг можна виділити ще кілька:

  • Усі прописані у прайс-листі. Додаткових націнок не передбачено.
  • Рівень сервісного обслуговування досить високий.
  • Якщо до сервісного центру звертаються для ремонту, то для цих цілей використовуються лише оригінальні деталі.
  • За потреби можна замовити тест-драйв. Це дозволить провести тест автомобіля.

Щоб придбати автомобіль, можна скористатися програмою Трейд-Ін або розстрочкою, кредитом. Кожна людина обирає найкращий варіант. Для цього можна ознайомитися з деталями, з основними моментами.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/foxsovet

Теги:гібрид, Rav4, авто

Комментарии
avatar
Читайте также: