Англійська для підлітків з підтвердженням рівня сертифікатом Cambridge Exams

27.01.2022 346 0.0 0
Англійська для підлітків з підтвердженням рівня сертифікатом Cambridge Exams

Коли дитина стала доросла, вона зможе стати на крок ближче до успішного майбутнього, вивчаючи англійську мову легко, весело і без зусиль. Окрім цього важливо здобувати ключові життєві навички для того, щоб стати успішним у сучасному глобальному світі, який змінюється щодня. Англійська для підлітків від Хелен Дорон пропонує курси англійської мови для школярів з рівнями володіння від Pre-A1 до В2, на яких діти зможуть підготуватися до міжнародних іспитів та за бажанням підтвердити свій рівень за допомогою  сертифікату від Cambridge Exams. 

Складання міжнародних іспитів - це не просто унікальна можливість перевірити свій рівень, але й чудова новина для тих, хто складає ДПА в школі! Адже при успішному проходженні Cambridge Exams, результат можна зарахувати, як оцінку з ДПА. Молодші учні можуть складати один з іспитів Cambridge YLE: Starters, Movers або Flyers, в залежності від віку та рівня володіння англійською. Студенти Англійська Хелен Дорон отримують найкращі результати за іспити та сертифікат, який зазвичай надає перевагу при вступі в школи з поглибленим вивченням англійської мови.

Як саме досягаються такі результати?

  • Перш за все, це унікальна методика з використанням великої кількості наочності;
  • Ніякого перекладу - тому студенти Хелен Дорон не просто спілкуються англійською, але й думають нею!
  • Цікаві активності та завдання - викладачі користуються величезною кількістю навчальних матеріалів на кожному занятті, що допомагає зацікавити підлітків до навчання;
  • Авторські пісні та матеріали, побудовані таким чином, що матеріал подається та засвоюється з легкістю.
  • Багато практики та спілкування - весь пройдений матеріал відпрацьовується та пояснюється на практиці, діти на тому ж занятті починають вживати нові конструкції в реченнях та мовленні.
  • Цікаві теми та історії - курси постійно оновлюються, тому в робочих зошитах можна знайти лише цікаві матеріали!

Англійська для підлітків з підтвердженням рівня сертифікатом Cambridge

Сучасні підлітки і їх батьки мріють про освіту за кордоном та подальше успішне майбутнє: кар'єру, високооплачувану роботу та визнання в професії. Все можливо за умови володіння англійської мови на високому рівні, який можна підтвердити за допомогою міжнародних іспитів. Підготовка до ЗНО та випускних іспитів стає максимально легкою з курсами Англійська Хелен Дорон. По закінченні всіх курсів для підлітків діти мають рівень В2, який є необхідним для успішного складання ЗНО з англійської. 

Під час занять вони роблять багато завдань такого самого типу, як будуть мати на випускному іспиті, вивчать основні види письмових текстів (есе, формальний та неформальний лист) та постійно практикуються у спілкуванні. Тож курси англійської Хелен Дорон для підлітків - це чудовий спосіб підготуватися до іспитів та прокачати свою англійську до високого рівня.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/foxsovet

Теги:Підлітки, сертифікат, Cambridge Exams, англійська

Комментарии
avatar
Читайте также: